Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила ніжні кадри з коханим чоловіком, прогулюючись по вулиці і насолоджуючись осінніми днями. Парочка приміряла схожі образи - сама Джамала з'явилася на селфі в брючному костюмі коралового кольору і білосніжній водолазці, а Сеїт-Бекір був у темно-синьому блейзері і футболці ніжно-рожевого кольору. При цьому чоловік і дружина радісно посміхалися на колажі з селфі.

А ваші коханні люблять робити селфі з вами? 🤪🤪🤪😂

Фолловери залишилися в захваті: "Коханий у вас👍 👍 🔥 🔥 🔥) він молодший за Вас?", "❤️❤️❤️❤️❤️ красиві і щасливі", " 😍Ви такі гарні!В тон одяг🔥","які ви Класні😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше