Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліліана часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі результати незвичайної фотосесії, в якій перевтілилася в пекучу кубинську красуню з помідорами в руках. А в підписі до публікації розповіла про те, як зробити перезавантаження.

Читайте Знай в Google News!

"У кожного буває відчуття, ніби зовсім немає сил, енергії і потрібна термінова перезавантаження. Ось мої кілька способів зарядитися енергією природи, із задоволенням поділюся з вами.

✅ Можна почати з тіла. Їжте більше рослинної їжі. Це не тільки додасть енергії, але і очистить ваші думки. Це я давно перевірила на собі-працює 100%. Також очиститься шкіра, і з'явиться легкість.

✅Поїхати в ліс, парк. Послухати звуки природи, якщо погода дозволяє, зняти взуття і походити босоніж по траві, землі. Прислухатися до своїх відчуттів не тільки на рівні тіла, але і душі. Обійняти дерево, може це і дивно виглядає з боку, але тааак приємно. Ідеально якщо поруч виявиться водойма.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

✅Споглядати зірки (це моє улюблене). Саме небо нагадує про наш взаємозв'язок із Всесвітом. Я можу на годину залипнути в небо. (Влад каже, що це дивно). Особливо красиве небо на острові Бірючий. Таке відчуття, що там небо і зірки ближче, ніж в будь-якій точці світу. А енергетика цього місця зашкалює, особливо коли поруч шумить море.

✅Погладити тварин. Ці щасливі мордахи з м'якою шерстю магічним чином діють, як на дорослих, так і на дітей.

Якщо у вас є свої способи зарядитися енергією, то пишіть. Із задоволенням почитаю. А завтра з мене вершкова шакшука. Гарного вечора!",- написала Ліліана в підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма з красунею-дружиною відсвяткували "чавунне" весілля, справжня романтична казка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма розкрив, як дружина йому догоджає вдома.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма показав гарячі фото з красунею-дружиною.