Катерина Кухар - відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", акторка і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями і новинами свого особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість в інтерв'ю шоу "ЖВЛ" відверто розповіла, як пройшла їх перша з чоловіком Олександром Стояновим річниця весілля. Варто відзначити, що артисти провели церемонію просто на проекті "Танці з зірками" і зареєстрували свій шлюб 14 вересня 2019 року через 10 років відносин. Пара разом виховує двох дітей-сина Тимура і спільну дочку Настю. Так, Кухар зізналася, що через зйомки кохані приїхали додому пізно, близько 2-ї години ночі, тому чоловік встиг зробити лише невеликий сюрприз - відкрив пляшку ігристого вина і запалив свічки.

Сам Олександр Стоянов зазначив, що це менше, що міг зробити для коханої дружини. Чоловік видав, як балує Катерину. Наприклад, красуня завжди мріяла про автомобіль марки Porsche і нещодавно отримала машину в подарунок. Для дружини йому нічого не шкода, і розкішний гардероб - не виняток.

Катя дуже давно хотіла собі Porsche, тепер вона катається на машині, яку вона хотіла. Буквально кілька днів тому вона прийшла додому і сказала: "Любий, я вибрала 11 луків!" Я кажу "Мась...". Вона каже: "Ну що, можу я собі дозволити?"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.