Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала спокусливий кадр, зроблений ще в Майямі, США, позуючи на тлі мальовничого виду на океан, який відкривався за величезним панорамним вікном.

Так, артистка приміряла лише коротеньку джинсову курточку і міні-шорти, доповнивши пікантний образ масивним намистом-ланцюжком, а також зачіскою з ефектом вологого волосся. Красуня засвітила масивні сідниці, присвятивши романтичні слова під постом молодому чоловікові, баскетболісту Янісу Тіммі.

I won't run away in the storms. I want to be everything you didn't know you were looking for. I want to be the reason you look down at your phone and smile ❤️ (Я не втечу в шторм. Я хочу бути всім, що ти шукав, сам того не знаючи. Я хочу бути причиною, по якій ти дивишся на свій телефон і посміхаєшся ❤️

Фолловери не пройшли повз, проте деякі помітили ознаки фотошопу: "дуже поганий фотожоп.", "Таке відчуття, що кожна частина тіла живе окремо і випадково з'єдналися в одне ціле, не подумавши про відповідність частин.", "Навіщо так фотошопити?", "Красиво 😍 але без ботокса в обличчя, буде краще !!!", "Заміжня вже, ну навіщо такі фото️️".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.