Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила жіночний, буквально казковий кадр, на якому загадково дивилася вдалину крізь зелене листя, примірявши облягаюче вбрання чорного кольору. Так, дівчина блиснула однією зі своїх головних родзинок - неймовірної краси очима дуже незвичайного кольору. При цьому Лілія вперше зважилася провести в своєму акаунті лайк-тайм, а також зазначила, що раніше їй не вірили в справжньому кольорі очей, вважаючи, що зірка користується лінзами.

ніколи не робила цього у себе на сторінці.🙈♥️ А давайте зіграємо в ЛАЙК-ТАЙМ?!😍♥️ І, до речі, мені завжди не вірили, що у мене справжній колір очей.😅🙈 Всі думали, що це лінзи.🤣 Ось прям аж прикро було...🤣 Неймовірне фото 😍 🙏 📸

Фолловери залишилися в захваті:" дуже красиве фото 👌 колір очей дійсно неймовірний👌 🙂"," неймовірно красиві очі)))🔥 🔥 🔥", " бомбезна фоточка . І очі у тебе Лілія дуже красиві. У мене теж зелені.", "Ви неймовірно красива❤️", "найкрутіше фото🔥", " Ващееее... 👁👁👁👁👁👁❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще