Відома українська попзірка Аліна Паш зробила відверте зізнання про своє особисте життя. Виявилася, що нещодавно вона розірвала тривалі відносини з французьким музикантом, з яким зустрічалася близько чотирьох років. Про це зірка розповіла в ефірі шоу "Хто зверху?"на Новому каналі. За словами співачки, саме карантин і постійне спільне проведення часу зіграли ключову роль в розставанні.

"Моя сім'я була в шоці, що поруч зі мною не українець, а афро-француз. Він був старший за мене і весь в татухах. А ще Джо (Джонатан Іллель) - лідер електронної групи DOP. Ми чотири роки були щасливі у відносинах. Багато пройшли разом. Працювали, подорожували і підтримували один одного", - поділилася Паш.

Аліна Паш, фото - Новий канал
Аліна Паш, фото - Новий канал

Але спільне проведення часу 24/7 під час карантину через коронавірус вплинуло на відносини артистів. "Ми стали токсичними один для одного. Зізнаюся, що я перегоріла у відносинах. Моя увага переключилася на іншого", - додала Аліна. За її словами, вона завжди намагається бути чесною з людьми, тому розповіла бойфренду про свої переживання. "Наші відносини перейшли на інший рівень. Я зараз хочу побути тільки з собою", — пояснила дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Паш пояснила, навіщо загорнулася в російський прапор.

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Паш презентувала кліп з елементами етнічних мотивів.

Також Знай.ua писав, що Аліна Паш розповіла про погрози після Маршу Гідності.