Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. На цей раз він вирішив поділитися кадрами з сімейного життя і показав, як проводить ввечері час з дітьми і опублікував відеоролик.

Читайте Знай в Google News!

"домашній салон. Комплексний догляд", - написав Галкін під відео.

На кадрах сидить задоволений Галкін, а його донечка Ліза, яка нещодавно пішла в 1 клас, робить йому масаж голови спеціальним приладом. Крім того, Максима постійно відволікає і вимагає уваги маленька собака, яка підлазить під руку гумориста.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і прийшли в захват від Відео з чарівною Лізою. Фанати відзначили, як пощастило Галкіну, адже у нього є і діти, і собака і Алла Пугачова поруч. Крім того, вони зробили багато компліментів і написали чимало теплих слів артисту.

"Во балдіє людина. І масаж голови йому і плечей, і собака теплим язичком руку лиже..і мультики і Алла Пугачова поруч..у пощастило в житті", " Максим, погладьте вже пса 😁. І так до вас, і сяк, а ви нуль уваги 😂", "яке ж маленьке пухнасте диво"," особливо масаж від собачки хороший", " як я люблю ваші відео! Чудово! Виставляйте по частіше", "Ось це Я розумію стиліст не те що в салонах️ ️ з душею Ліза працює", " собачка теж бере участь👍 🏻", "я записуюся до Лізи на масаж", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловіка Пугачової застали за фліртом, вирішив незвично " потанцювати "під хіт 70-х" Sweet Caroline " Ніла Даймонда.

Як повідомляв Знай. ua, у Мережу злили інтимне фото Пугачової і Кіркорова, Галкін був би шоці від таких "забав".

Також Знай. ua писав, що Галкін з дітьми влаштував небувалі веселощі в басейні, навіть Лобода не втрималася.