Відомий російський актор, великий шанувальник президента країни-агресора РФ Володимира Путіна Сергій Безруков продовжує загравати зі своїми шанувальниками в соціальних мережах. Безруков частенько публікує різні моменти з життя. Так, цього разу він показав, як проводить вихідні разом з дружиною і дитиною. Пост він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" сонячні прогулянки..Вже стало прохолодніше...але якщо є сонце) це дуууже хорррошо!) Правда? Всім ХОРРОШЕГО ВИХІДНОГО! Дорогі мої, Хоррошие! ",- пише Безруков.

Шанувальники не пройшли повз публікації знаменитості і вирішили поділитися своїми спостереженнями щодо погоди, вихідних і велопрогулянок на свіжому повітрі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сонце рятує це правда)))) 🤘і Вам гарного дня 😁"," клас", "велопрогулянка завжди приємно і корисно", " і вам добре погуляти☀", " спасибі! Відмінною прогулянки вам! Фотографії дуже милі😊 👍", "і Вам хороших вихідних і сонячного настрою"," ти красень"," У Анни такий великий позитивний", " ну чому відразу пішки!!?? Ти просто не притискайся", " ви як підлітки, так тримати наш улюблений актор. Велосипед у дружини взагалі бомба, так красиво розфарбований. Удачі вам. Бережіть себе, більше вітаміну Д, вітаміну С.ми впораємося все.", "По-справжньому хо-ро-шо! Погуляєте, подихайте свіжим повітрям з рідними", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Безруков з "Бригади" повторює сумну долю батька, трагічна загибель в петлі.

Як повідомляв Знай. ua, Безруков забув про образ бандюка з" бригади " і став татком року, тільки погляньте, як бездоганно впорався з роллю.

Також Знай. ua писав, що Сергій Безруков з "Бригади" став тягловим конем без упряжі.