Ольга Мартиновська-бренд-шеф, ресторатор, суддя проекту" МастерШеф " і мама. Вона як ніхто знає, як це-бути сильною жінкою. Напередодні старту романтичного реаліті" Холостячка " телеканал СТБ запустив соціальну діджитальну кампанію #сильна, учасницею якої стала і Ольга Мартиновська. У своєму відео супермама розвінчує стереотипи про роботу і материнство, а також розповідає, як впоралася із засудженням близьких.

Читайте Знай в Google News!

Ольга Мартиновська стала переможницею 3 сезону "МастерШеф", а через 7 років ― суддею цього знаменитого кулінарного проекту. Щоб слідувати за мрією і домогтися успіху, Ольга наважилася на ризик ― залишити розмірене звичне життя у Франції і переїхати в Україну заради участі в "МастерШеф".

В інтерв'ю для проекту #сильна Ольга Мартиновська зізналася, що за цей вчинок вона відчувала осуд навіть найближчих.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Соціум засуджував мене. Навіть моя сім'я, правда, трохи засуджувала мене за те, що я вибираю кар'єру, успіх, свою мрію, професію. Що я вибираю себе, а не сім'ю, побут, сімейне вогнище, затишок. І, чесно кажучи, будучи сильною, але не до кінця впевненою, у мене закрадалися такі думки і сумніви. Але я не піддалася на це. Я не відмовилася від дитини і поїхала будувати кар'єру. Ні, моє життя збалансоване".

Ольга прислухалася до себе, і вибрала себе, свою мрію. Успішна і щаслива, вона на власному досвіді доводить, що поєднувати кар'єру і сім'ю можливо. І найголовніше для жінки-це баланс всіх сфер її життя.

"У когось є думка, що дитині треба віддати мінімум три роки декретної відпустки. І це жінці, зауважте, саме жінці. Ось про чоловіків такого не говорять. Але для мене це застарілий стереотип. Питання не в тому, скільки Ви часу проводите зі своєю дитиною, а наскільки воно якісне. Це довгі роки Декрету, або часті активності, ігри, бесіди, майданчик і так далі. Я вважаю, що я дуже продуктивно і добре проводжу зі своєю донькою. Я її шалено люблю, вона це точно знає, відчуває, і все у нас класно, все в гармонії".

Ольга Мартиновська закликає також усіх жінок жити в балансі.

"Мені здається, що основним завданням жінки-сильної жінки, розумної, і мудрої - є гармоніювати, збалансувати себе, свій час, який вона проводить на роботі, з собою, з друзями, з батьками, з дитиною, з чоловіками. Це все повинно бути гармонійно. І не треба забувати, що моє життя-це моє життя!Потрібно мати силу послухати себе, Чого ти хочеш. А мені тут добре? Мені тут щасливо? І я вважаю, це не егоїзмом, а якраз силою і сміливістю".

Нагадуємо, що кампанія #СильнаЯ - це 14 відвертих інтерв'ю, в яких відомі телеведучі, зірки і блогери-мільйонниці розкажуть про те, з якими стереотипами вони зіткнулися на шляху до успіху і продовжують стикатися сьогодні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ольга Мартиновська поділилася рецептом ідеального пюре.

Як повідомляв Знай. ua, кулінари-аматори " МастерШеф "дивували суддів кмітливістю, хто приготував пасту" як в кафетерії на хуторі " і вилетів з проекту.

Також Знай. ua писав, що кухарі-аматори на" МастерШеф " зіграють у кулінарного Шерлока Холмса.