Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка показала публіці дивне фото, на якому позує у своєму будинку і хвалиться розкішшю, в якій живе.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Настя відображена у своєму будинку - вона в неприродній позі розкинулася на дивані і обмотала себе ковдрою. При цьому голову балерина поклала на кота, використовуючи його як подушку. Перед камерою вона позує в жовтій футболці і світлих трусах, цей наряд оголив довгі ноги зірки. У підписі до фото Волочкова похвалилася своєю розкішшю. "Улюблена подушечка у вигляді Лаккі очима коханого. А ми взагалі вирішили цей день зробити вихідним!🔥 👍 🌺 ❤ ️ Це така свобода - дозволити собі все, що хочеться".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.