Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила яскравий і жіночний кадр, на якому позувала в шовковій маєчці, доповнивши образ масивними браслетами на лівій руці, каблучкою з прямокутним каменем на безіменному пальці і променистою посмішкою. Красуня раптово заговорила про пластичні операції, зізнавшись, що раніше не вдавалася до подібних маніпуляцій, проте зараз, коли технології зробили крок вперед, почала замислюватися про зміни.

пластичні операції за або проти ❓ До сих пір мені вдавалося виглядати природно і добре без пластичних операцій, але кажуть зараз технології зробили крок дуже сильно вперед. Пластичні операції без швів, приголомшливі апаратні методи. Що ви про це думаєте, що ви про це знаєте?

Фолловери не пройшли повз: "Наташа, не потрібні тобі, всі ці препарати, ти неймовірно красива для своїх 30років❤️", " не перетворюйтеся на Білик!😉 😉 😉 ", "Наталя, от чесно, ви офігенно виглядаєте без пластики. Залишайтеся такою ж, залишайтеся сама собою, не перетворюйтеся на ляльку.😉😍😍😍🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".