Днями популярна американська реперка Cardi B (Белкаліс Марленіс Альманзар) відсвяткувала своє 28-річчя в Лас-Вегасі в компанії друзів і колишнього чоловіка репера Offset (Кіарі Кендрелл Сіфус).

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в Instagram артистка поділилася пікантним відео, на якому похвалилася своїми пишними формами в рожевому мікробікіні.

У відвертому вбранні, який ледь прикривав її інтимні місця, зірка продефілювала у вітальні свого розкішного пентхауса. Дійшовши до кінця Карді показала на камеру свої великі сідниці і татуювання на них.

"Моя прогулянка дивна тому що я досі п'яна", - заявила реперка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Потім в Stories зірки з'явилося фото, на якому вона відображена повністю оголеною і в явно нетверезому стані. Мабуть, святкування ще триває.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Cardi B зважилася подати на розлучення після трьох років шлюбу. Причини поки що не розголошуються, але Карді вже йшла від репера Offset в 2018-му році через його зрад.

Як повідомляв портал Знай.uа, сотні дівчат ефектно трясуть сідницями в новому кліпі Cardi B: відео підірвало мережу.

Також портал Знай.uа писав, що Cardi B презентувала свою нову відеороботу. Над кліпом на композицію Money працював режисером Джора Франціс.