Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила кумедний ролик з шоу "Ліга сміху", де виступила разом зі своєю командою, зігравши роль жаби Жанни, яка разом з чоловіком-жабою збирається тікати з Франції, щоб їх не спіймали для легендарного делікатесу. Красуня просиділа навпочіпки і квакала, то пропонуючи чоловікові інтим, то збираючи свої "жаб'ячі" вбрання, щоб переїжджати в іншу країну.

" - Жанна, який секс? У тебе одне на думці" 😜 😂 😂 🐸 А що на думці у вас сьогодні ввечері?

Фолловери не пройшли повз: "захоплююся! Яка ж ви розумничка! Професіонал. Та хоч жаба, але яка гламурна! Артистизм зашкалює.", "Вам дуже личить зелений колір🙂", " Наталія супер!!!🌹 🌷 💘 ❤ ️ ", "Я коли дивився, посміявся від душі😁 👏 👍 👏", "теж саме)))😷 🙊".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".