Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість порадувала аудиторію несподіваною новиною - красуня прийняла естафету від виконавиці Юлії Саніної і взяла участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками". Артистка і її партнер Дмитро Дікусар пробули на паркеті недовго, вибувши в третьому прямому ефірі проекту, проте не припинили спілкування навіть після "Танців".

Зірки так багато часу проводять разом, що шанувальники вже розпитують, коли відбудеться їхнє весілля і підозрюють у романі. Втім, Камінська в одному з недавніх інтерв'ю запевнила, що вони з Дімою - хороші друзі, проте у неї вже є коханий чоловік, який не любить публічність. А нещодавно красуня виставила ролик зі спільної прогулянки, підливши у вогонь і показавши, як народжуються чутки.

ось так народжуються чутки🤣 @dikusar_dmitriy 🤣❤️

Фолловери не пройшли повз: "чутки чи ні, але пара Ви красива 😍Дай Бог ще й щаслива❤️", "а чому б і ні😂", " 👌 👌 👌 якби там не було, але те що дивитеся класно це факт!!🔥 😍 ", "Ну Краса ж❤", " нехай народжуються🔥 💋❤️".

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.