Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео-селфі, позуючи в гримерці.

Так, артист, який також є частим користувачем популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok, вирішив спародіювати легендарний уривок з кінострічки "Службовий роман", причому зіграв відразу дві головні ролі - Анатолія Єфремовича Новосельцева і Людмили Прокопівни Калугіної. Шоумен приміряв масивну перуку, перетворившись на чарівну блондинку, а жіночний образ доповнив яскравим макіяжем, сукнею-халатом кольору фуксії і навіть нафарбованими накладними нігтями. Заради чоловічого образу Максим приміряв вуса забавно уклав волосся.

#ЛедиГагаМценскогоУезда 🤣 До чого очікування на зйомках доводить

Фолловери залишилися в захваті: "Максим, ви в образі Леді Гаги виглядаєте краще ніж сама Гага😂 👍 🏻", " Тік Ток для пенсіонерів😁", " Максим,звичайно, справжній актор. Він зберіг в собі дитинство в первозданному вигляді. Щастя перевдягань-кайф п'ятирічних! І він його випробовує! Браво! Справжній!", "А тінііііі😂🤣 шикардос 👍👍👍", "Талантищеее👍👍👍😆😆😆".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.