Російська артистка з українським корінням Наташа Корольова розповіла про те, що молода коханка її чоловіка Тарзана Анастасія Шульженко повинна була стати сурогатною матір'ю їхньої дитини. Про це вона розповіла російським ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

Настя пройшлася по різних ток-шоу на федеральних каналах, де не тільки розповіла про те, що її зв'язок з Тарзаном тривав півтора року, але ще як доказ показала відео, на якому обидва зображені обіймаються, без одягу.

Наташа Корольова та Сергій Глушко, фото з Instagram
Наташа Корольова та Сергій Глушко, фото з Instagram

Тепер же співачка зізналася, що спочатку вибрала дівчину в якості сурогатної матері. У Наташі є дорослий син Архип, але пара ніколи не приховувала того факту, що вони мріяли про ще одного малюка. І знаменитість навіть розглядала варіант сурогатного материнства.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Якийсь час тому вона підійшла до Сергійка після виступу в" Тарзан-шоу " з пропозицією послуг в якості сурогатної матері. Мовляв, готова виносити дитину подружжю. У його телефоні вона так і записана:"Настя сурогат". Ця тема у нас з Сергієм не раз спливала, ми її активно вивчали і одного разу згадали про пропозицію", - розповіла Наташа Корольова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина Тарзана згадала "божеств" Пугачову, Ротару, Кобзона і Лещенка.

Як повідомляв Знай. ua, коханка Тарзана Шульженко з пробитою головою вивалила всю правду - не перший день під крапельницею.

Також Знай. ua писав, що Королева подає до суду на Малахова після того, як Тарзан загримів у реанімацію.