Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімму. Артистка часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 37-річна зірка поділилася спільним знімком з новоспеченим чоловіком. У кадрі Анна позує в розкішній весільній сукні, яка вигідно підкреслює її апетитні форми. На Янісі класичний чорний костюм. Закохані міцно обіймаються і широко посміхаються.

"Ці дні були чимось неймовірним. Стільки дослідів зі свідомістю і психологічних спостережень я здійснювала раніше за 10 років. А я думала, я сильна. А ось тобі, Аня.

Хтось каже, що це ціна щастя. Я називаю це "віддачею" після пострілу) ми пройшли і впоралися. Подробиці я коли небудь (але це не точно) розповім в років 60. Адже мені б хотілося ділитися не порожнім і миттєвим, а чимось важливим і складним, а все це ще потрібно переосмислити.

Я буду пробувати. І дякую, за те, що ось уже скільки років приймаєте мене такою ❤️ Чоловік, я кохаю тебе. Сильно сильно!" - зізналася Сєдокова.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сєдокова зізналася в домаганнях вітчима-збоченця: "Перестала спати ночами".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Сєдокова написала відверту книгу про себе: "Стати під кулі".

Також портал Знай.uа писав, що Сєдокова поділилася потаємною таємницею після карантину: "Це всього лише початок".