Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня показала гарний спільний знімок зі своїм партнером по проекту "Льодовиковий період" Романом Костомаровим. У кадрі 30-річна Регіна згинається в обіймах спортсмена. Її права рука тримається за шию Романа, а розпущене волосся лежить на землі.

"Працюємо всюди ! Ганяє мене @romankostomarovkrs😆 🥵", - підписала фото Тодоренко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Блін, таке живе і класне фото вийшло🌸🌸🌸", "Фото вийшло просто шикарне💕 💕", "Ви такі красиві, фото просто вогонь🔥", "Ох і красивий партнер Вам дістався, Регіна! 😍 Вашій парі, в принципі, можна навіть не кататися, просто виходити на лід і стояти, а ми будемо милуватися))" - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік Тодоренко Топалов видав найінтимніші подробиці їх сім'ї: "З глухою і слабкою надією".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко розревілася біля головного символу комунізму.

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко зробила з Топаловим не тільки сина – спливли несподівані деталі.