Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками.

Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно блогерка опублікувала чергове спокусливе фото і відео. У кадрі Олена позує у своїй спальні, сидячи на ліжечку. На моделі білий бюсгальтер і спортивні штани в тому ж кольорі.

У підписі до кадру українська Кардашьян перерахувала вітаміни, якими користується для підтримки здоров'я.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Пам'ятаєте, я просила порадити вітаміни?🤔 У підсумку я довго вивчала ваші рекомендації, і вирішила зупиниться на комплексі вітамін 😍 Гіалуронова кислота + Біотин + Цинк продукт, спеціально розроблений для поліпшення якості тіла, шкіри обличчя 🙌🏻 Допомагає відновлюватися після пластичних операцій", - написала омович.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Омович захопилася виправленням грудей і "погнула" собі палець.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Омович опублікувала чергове спокусливе селфі, похвалившись результатом маммопластики.

Також портал Знай.uа писав, як українська Кардашьян вивалила пишні груди і зізналася в любові до фотошопу.