Популярна українська телеведуча, наречена колишнього міністра Павла Розенка Олена-Христина Лебідь частенько ділиться зі своїми шанувальниками свіжими знімками в соціальних мережах. Так, буквально днями телеведуча опублікувала яскравий знімок, сповнений сонцем.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації Олени-Христини Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени Христини-Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени Христини-Лебідь, скріншот: Instagram

"Веганський перекус. Вийшла в поле - попаслася.",- підписала нову публікацію Олена-Христина Лебідь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Буквально за кілька годин публікація зібрала понад 7 тисяч лайків. На фото можна помітити, як телеведуча просто купається в сонячних променях і загадково дивиться в камеру. Також кольорів додає і яскравий жовтий світшот телеведучої. Віддані шанувальники почали активно коментувати публікацію: "Звідки у вас стільки позитиву? Ніколи не бачила вас сумною"; "Ох вже ця руда красуня"; "Гарна дуже".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Олена-Христина Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисты в сетях" на Новому каналі, де викриває сумнівних людей, які намагаються нажитися на довірливих громадянах. Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 330 тисяч підписників. Вона регулярно радує своїх шанувальників епатажним контентом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Топалова запідозрили анорексію: "Причин не жерти не бачу".

Як повідомляв Знай.uа, "Сергій пі**обол": коханка Тарзана матом відреагувала на слова про її сурогатне материнство.

Знай.uа писав, "Стерти пам'ять": Сергій Бабкін пояснив, яке горе спіткало кохану дружину.