Відома українська співачка Світлана Тарабарова, яка перебувала в першому складі гурту "Real O" під псевдонімом Аліса разом з Ліною Міцукі, Регіною Тодоренко і Оленою Кушніренко, активно веде сторінку в своєму Instagram, де ділиться з численними шанувальниками не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя. Буквально днями рудоволоса красуня поділилася своїми думками шодо дитячих імен.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Світлани Тарабарової в мережі Instagram.

Публікація Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram
Публікація Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram

"Як ви назвали донечку? Такої кількості запитань я давно не отримувала) І ми із задоволенням хочемо з вами поділитись. З іменами наших дітей у нас взагалі цікава історія. Івана ми назвали на честь дідуся Олексія - він був дуже важливою людиною у житті чоловіка, всім серцем Олексій мріяв назвати сина на честь дідуся, так і сталося. І з донечкою був реально знак. Барселона, 21 січня 2020 року - ми, такі щасливі (незважаючи на буревій та шторм, пам‘ятаєте новини?) на екскурсії величним Sagrada Família і тут біля статуї Діви Марії я розумію, що в мене токсикоз. Кажу Олексію - здається ми станемо батьками вдруге. А він мені - так! І дочку Марією назвем. А я йому відповідаю - згодна! Це єдине ім‘я, яке мені подобається для донечки. А через декілька місяців ми вже точно дізнались, що буде донечка. Знайомтесь, друзі ) Наша мрія - МАРІЯ", - пише Світлана Тарабарова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в середу, 23 вересня, рудоволоса красуня стала щасливою мамою маленької дівчинки і видала зріст і вагу малятка - 54 см, 3560 грам. А ось вже 11 жовтня Світлана виклала трепетну серію архівних знімків з їх з чоловіком Олексієм Бондарем весілля, яке відбулося цілих 4 роки тому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, епатажна колишня стриптизерка влаштувала оргію на своє 28-річчя: розтанула від Роллс-Ройса, подарованого ексчоловіком.

Як повідомляв Знай.uа, немає сил дивитися: згаслі красуні Лорак, Каменських і Тодоренко набридли навіть своїм фанатам.

Знай.uа писав, Світлана Тарабарова показала, як у неї після вагітності висить: "Насолоджуюся моментом".