Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, позуючи на відпочинку в Кемері, Туреччина, насолоджуючись останніми теплими днями, вдосталь купаючись і загоряючи на пляжі.

Так, артистка ще й освоїла популярний серед зірок шоу-бізнесу додаток TikTok, порадувавши численних шанувальників роликом з різкою зміною образу. Спочатку красуня сиділа на ліжку в номері готелю лише в махровому халатику і з рушником на голові, без краплі макіяжу, тримаючи в руці яскраво-помаранчеву туфельку-човник. Леся невдало кинула взуття, яке стукнуло їй по лобі підбором, проте після вдалої спроби зірка блиснула розкішним вбранням, в якому вирушила на вечірній променад.

А. Апасність😁

Фолловери залишилися в захваті від незвичайного відео: "😭😭😭 вперше захотілося в тікток Але, це не точно", "Леська як завжди 🤣😘😁👍", "Шик , блиск , краса 😻😻", "Найкрутіший монтаж що я бачив в цьому тренді😅👌🏻", "Фен видно 😂😂👌👌🔥🔥", "Фен з правої сторони😂", "Які ногиии👍👍👍", "Леся найкраща!!!!", "Небезпечна Леся".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше