Нещодавно мережу облетіли фото, на яких знаменитий комік з Comedy Club Павло Воля відображений у нетверезому стані в компанії 16-річної Дар'ї Іванової. Відомо, що дівчина публічно займається ескортом і стверджує, що їй 20 років.

Читайте Знай в Google News!

Даша розмістила в своїх Insta Stories компрометуючі фото з російським шоуменом, підписавши їх вельми двозначно: "І як все закінчилося". Кадри відразу розлетілися по соціальних мережах і пабліках, зібравши сотні коментарів.

скріншот

Користувачі мережі розкритикували поведінку коміка, адже він вже багато років має репутацію зразкового сім'янина. Деякі також висловили впевненість в тому, що фото відверта підстава, і артист міг позувати кому завгодно.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Потім виявилося, що знімки зроблені давно, але спливли тільки зараз. Дівчина не заперечує, що провела вечір у компанії Павла: "Так, я була з ним. Як зустрілася? Прийшли і познайомилися".

Варто відзначити, що Павло Воля щасливий у шлюбі з Ляйсан Утяшевою більше восьми років. Пара виховує двох дітей – 7-річного Роберта і 5-річну Софію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, блогер пролила світло на "легкі гроші" у стріп-клубах: "Три дівчини були вбиті, шестеро зникли безслідно".

Як повідомляв портал Знай.uа, найдорожча ескортниця світу, яку звуть у "Дом-2", засіла в Києві – $4 млн на рік за красиві очі.

Також портал Знай.uа писав, що колишній чоловік Ані Лорак вийшов у світ з новою пасією: схожість шокує.