Нещодавно стало відомо, що на російському телебаченні стартує новий сезон романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Головним героєм сезону став Тимур Юнусов, більш відомий як Тіматі. Мало того, що його персона вже навела галасу навколо шоу, а кількість заявок на участь стала рекордною, так тепер ще й дочка співачки Слави хоче взяти в проекті активну участь.

Читайте Знай в Google News!

Старша дочка співачки Слави - Олександра Морозова пішла по стопах матері і вже випустила свій перший кліп. 21-дівчина вирішила з головою піти в музику, але при цьому не виключає участь в шоу-програмах. Так, напередодні Слава "порекомендувала" дочки піти в "Холостяк" і вийти заміж за Тіматі. Жартівлива розмова відбулася в одному з автосалонів, де Олександра доглядала автомобіль бізнес-класу. "Іди заміж за Тіматі, він тобі купить... і теща у нього хороша буде", - пожартувала Слава. На що її дочка також жартома відповіла, що з дитинства закохана в Тіматі, і попросилася в "Холостяк". І все це при тому, що сама Слава неодноразово негативно висловлювалася про це шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, після "розлучення" і порожнього Black star Тіматі йде в шоу "Холостяк" - колишня і маленька дитина не перешкода.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Шишкова вперше розповіла, як Решетова відбила Тіматі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Баста жорстко "прожарив" Тіматі на очах у всіх.