Колишній соліст групи "Чай удвох", співак Стас Костюшкін, який в недавньому інтерв'ю зізнався в насильстві над ним, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, нещодавно зірковий красень опублікував у соцмережі спекотне фото зі спортзалу, на якому позує напівголим, стоячи біля дзеркала.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Стас сфотографував себе сам, він стоїть в роздягальні спортзалу, і знімає в дзеркало. Перед камерою він з'явився в кумедних широких штанях рожевого кольору, а ось футболки на ньому немає, так що фанати можуть помилуватися рельєфним тілом артиста. У підписі до публікації Костюшкін жартівливо написав: "Заберу дзеркало додому, я в ньому не жирний! #зож #жир #спорт #костюшкин". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію виконавця, засинаючи його компліментами і жартівливими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, екссоліст "Чай вдвоем" набив Пугачову – привітав з ювілеєм.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лоліта спіймала голого Костюшкін в борделі за "те саме місце".

Також портал "Знай.иа" писав, що екссоліст "Чай вдвоем" відправився в чистилище.