Зовсім скоро відбудеться довгоочікувана прем'єра найромантичнішого реаліті" Холостячка " на СТБ. Головною героїнею стала актриса театру і кіно, зірка "кріпак" Ксенія Мішина. 15 найдостойніших чоловіків країни боротимуться за серце розкішної дівчини. Перша вечірка-один з найбільш хвилюючих моментів реаліті, оскільки перше враження можна справити лише раз.

Читайте Знай в Google News!

"Я вірю в симпатію з першого погляду і вважаю, що таке цілком можливо. І мені це знайоме. І, звичайно ж, вона може перерости в щось більше. Не можу сказати, що я сильно влюблива. Але впевнена, якщо чоловік захоче, він може підкорити будь - яку жінку своїми вчинками", - ділиться своєю думкою Ксенія.

Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ
Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ

Також Холостячка розповідає, що хоче зустріти на проекті "свою" людину.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мене постійно запитують, який він повинен бути. Перш за все, я повинна його відчути. Зустріч своєї справжньої другої половинки-це складний тривалий шлях. Навіть відносини або заміжжя – не означає, що ти вже зустрів свою людину, тому що відсоток розлучень і розставань в нашій країні досить великий", - розповідає Ксенія.

Головна героїня зізналася, які чоловіки точно не зможуть бути поруч з нею.

" мене відштовхує безвідповідальність, самозамилування і нездатність віддавати. Не люблю, коли чоловіки брешуть, не відповідають за свої слова і бояться", - ділиться Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ
Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ

А також уточнює, що проект – це не змагання між чоловіками за трофей.

"Я дотримуюся такого поняття, як"реаліті – це життя". Я не йду туди, щоб за мене боролися і виграли, як якийсь приз. Я йду, щоб познайомитися з людиною, з якою зможу щиро взаємодіяти, і має намір прожити цей період життя з відкритим серцем і душею", - ділиться емоціями Ксенія.

Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ
Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ

Романтична прем'єра відбудеться 23 жовтня о 19:00 на телеканалі СТБ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Холостячка" з Ксенією Мішиной, що належить витримати учасникам і як будувати відносини з героїнею.

Як повідомляв Знай. ua, як на проекті "Холостячка" учасники будуть зачаровувати Ксенію Мішину.

Також Знай. ua писав, що Ксенія Мішина розкрила, що допоможе зблизитися з нею на реаліті "Холостячка".