Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, чим вона активно користується.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно дружина Потапа розмістила свіже фото, на якому позує біля пальми в легкому жіночному образі – жовтих шортах, білій сорочці та верху від купальника теж білого кольору. У підписі Каменських зазначила, що п'ятниця вже є приводом для радості.

"Buenos días! 😘 П'ятниця – вже привід для радості! 🤗 Згодні?" - написала 33-річна виконавиця.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Згодна 😁", "Що за прикол фоткатися з постійно відкритим ротом?", "П'ятниця Настя це саме привід для радості тому що попереду вихідні❤️❤️", "Buenos días, Так я згоден 🙌❤️💙", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап перетворився на спокусливого пожежника, Каменських не втрималася: "Загаслю твій вогонь".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських надихнула українців змінюватися: "Почніть просто зараз".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських відверто розповіла про найінтимніше: "Бережу їх".