Популярна українська актриса кіно, театру і дубляжу Наталія Денисенко, яка запам'яталася глядачам за серіалом "Кріпосна", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно висхідна зірка поділилася спільними зворушливими фото з чоловіком, також актором Андрієм Фединчиком. Варто відзначити, що на знімках закохані позують напівоголеними в напівтемряві.

"Коли-небудь Андрій Федінчик, ми з тобою зможемо ось так лежати і насолоджувався один одним, і не на фотосесії, а в реальному житті. 😄🙈🥰 ♥ ️ ну а поки на нас чекає улюблена робота!!! 🎬📽🎞🙏😉 Сьогодні у мене "крайній знімальний" в одному з найулюбленіших моїх і ваших серіалів #папанькі3 ♥ ️🥳 Мені ці фото дуууже потрапляють в осінню атмосферу 🍂🍁 яке виберемо самим?" - написала Наталя.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Які ви красиві, щасливі😍 Ой, від вашої любові теплотою віє ❤️ Це так здорово🥰🥰🥰🥰", "Я ніколи так не кайфувала від чиєїсь пари! Серйозно! Я дивлюся на вас, і просто мрію що б у мене була така ж сім'я як у вас!❤️" - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Нагадавши, Дарина Легейда з "Кріпосної" зізналася, що хотіла б стати героїнею "Холостячки" після Мішиної.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко здивувала глядачів еротичними танцями біля жердини: "Насолодитися собою".

Також портал Знай.uа писав, що зірки "Кріпосної" розповіли, як проводять час у домашній ізоляції.