Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно спортсменка висловилася з приводу бодіпозитиву. На думку Луценко, тіло і життя кожного – це його особиста справа, поки це не завдає неприємностей іншим.

"Людина 200 кг в літаку на сусідньому сидінні - це дискомфорт по ряду причин для сусіда - факт. Це вважаю заходом на територію інших. Але моє злегка не ідеальне тіло - не проблема інших. Тільки моя.

3. Зайві кг до ожиріння - ну ок, тим більше якщо комфортно. Трохи целюліту, трохи вушок, трохи на животику - це не проблема, а скоріше природність.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

4. Ожиріння - не ок з точки зору здоров'я. Але це справа самої людини. Її активності, витрат грошей на аптеки, передчасна смерть.

5. Інша справа, що це звички в їжі, що переносяться на дітей наприклад. Але це теж справа сім'ї.

6. "Я з явним ожирінням і мені ок з цим" - для мене звучить трохи як захист, напевно.

7. Я не вважаю, що людину можна змотивувати змінити спосіб життя, поки вона сама не захоче. А як захоче - все реально.

8. Часто зайва вага - це нормальна вага за таблицями, а люди звикли сприймати нормою недолік ваги.

9. Я думаю, що у людини з ожирінням є передумови до варикозу, діабету, хвороби серця, опорно-рухового апарату і все інше. Але це її особиста справа. Вирішить змін - зможе змінитися.

10. Любити своє тіло - це круто і не багатьом дано в сучасному світі. І чи любиш ти своє тіло, відповісти можна тільки самому собі: хоч з ожирінням, хоч з нестачею ваги. Всім не потрібно відповідати - відповідь собі, найчесніша і найважливіша і з неї і випливають всі подальші дії і реакції", - написала Луценко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Луценко пояснила, скільки кроків потрібно проходити на день, щоб бути здоровим.

Як повідомляв портал Знай.uа, Луценко показала найкращі вправи на трицепс.

Також портал Знай.uа писав, що Луценко видала, чим загрожують для дитини крики батьків.