Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка показала публіці дивне фото, на якому позує в шпагаті на ганку свого будинку в Підмосков'ї.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Настя відображена у своєму будинку - вона вийшла на великий балкон, забралася на перила і сіла в шпагаті. Перед камерою вона з'явилася в короткій червоній спідниці-пачці і блакитний майці, а на її ногах видно пуанти. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Волочкова написана: "Ось така тепер краса на всіх балконах мого будинку! Керамограніт кращої якості і благородних відтінків ми замовили в компанії @laparet.design. На ній можна навіть танцювати на пуантах. Але поки від радості і захоплення я парю в небі у своєму традиційному шпагаті, в якому я живу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.