Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою-вони з Гаріком подають на розлучення. Причину зірки вирішили не розголошувати, проте відзначили, що це було не миттєве рішення, а дочку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Читайте Знай в Google News!

Днями Асмус шокувала фанатів заявою, що захворіла коронавірусом і вирішила вийти в прямий ефір Instagram, щоб відповісти на найважливіші питання про хворобу і не тільки.

У тому числі Асмус відповіла на запитання шанувальників про її здоров'я, особисте життя, смаки і про її бажання знятися в порно. Христина відповіла негативно і підкреслила, що соромиться роздягатися перед камерою.

Саме через відверту сцену у фільмі "Текст" восени 2019 року Асмус піддалася критиці, погрозам і звинуваченням в аморальності.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Так, артистка намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Днями з красунею трапилася біда-вона підхопила коронавірус COVID-19, Про що відразу сповістила свою аудиторію. Христина зазначила, що найбільше її вразила зворотній зв'язок - як виявилося, в її оточенні недугою перехворіло чимало людей, а деякі недоброзичливці і зовсім звинуватили Христину у брехні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Христині Асмус наставили величезні роги, чорна помада не врятувала.

Як повідомляв Знай. ua, Асмус втекла від Харламова і злягла з хворобою, під загрозою десятки людей.

Також Знай. ua писав, що Христина Асмус після розлучення і підступної хвороби жорстко "покарала" хейтерів.