Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала пікантне фото з відпочинку, на якому з'явилася у відвертому образі, а в підписі до нього задала фанатам питання.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Раміна відображена сидячи біля басейну, мабуть, на території готелю серед лісу. Перед камерою вона з'явилася в яскравому блакитному купальнику в дрібний білий горошок, який підкреслив її витончену фігуру і пишні принади. У підписі до кадру Есхакзай написала: "Щоб бути гранично чесною у своєму відгуку про наш вікенд, хочу задати вам питання: "як ви розумієте словосполучення Pets Friendly в контексті ресторанів і готельних комплексів"?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.