Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася кумедним фото-колажем, показавши на власному прикладі результати схуднення після пологів.

Так, на першому кадрі красуня позувала з величеньким вагітним животиком три роки тому, коли на світ з'явилася її маленька донька Мія. Раніше Аніта зізнавалася, що за період вагітності з 56 кілограм встигла набрати вагу майже до 80 кіло, а після пологів пішло лише 8 з них. Позбутися зайвої ваги виявилося зовсім непростим завданням, проте артистці вдалося схуднути на 19 кілограм, зараз її вага становить близько 52 кг завдяки правильному харчуванню і тренуванням. Зараз щаслива матуся може блиснути стрункими ніжками, сталевим пресом, підтягнутим тілом.

Колажик такий вийшов «красивий», що треба його зберегти, як оберіг 😅 😅 😂

Фолловери не пройшли повз: "спасибі за відвертість 😂 🙌 🏼 наочний приклад того, що немає неможливого-було б бажання, і сила волі", "дуже круто виглядаєте))) 😚 🍓 а вагітність це смачно завжди😁", "вагітна жінка завжди красива 💖", "ой, відчуваю, скоро буде нова фотка на сайтах по типу "він їла тільки корінь імбиру" або "всього три продукти, без спорту, для схуднення".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще