У мережі наробив галасу новий випуск програми "Один, два і ти" від каналу "АпострофTV", в якій ведучий Ярослав Бугаков взяв інтерв'ю у відомого, в певних колах, продюсера Вадима Лисиці.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "ApostropheTV", в якому були порушені теми цькування Світлани Лободи, ордени Зеленського для українських артистів, мільйонні заощадження Потапа, а також про корпоративи у бандитів.

Вадим Лисиця і Ярослав Бугаков, скріншот: YouTube
Вадим Лисиця і Ярослав Бугаков, скріншот: YouTube

В один момент ведучий запитав у продюсера про "чужі гроші". Ярослав запитав, якби журнал Forbs досліджував український шоубіз, кого б туди поставили?

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я не знаю у кого, скільки грошей. І ніколи не цікавився, але я чув, що Монатік, Оля Полякова, Потап... ось ці люди там знаходяться... Оля Полякова, так, за останні 5-6 років серьоно додала", - заявив Вадим Лисиця.

Наш дорогий читач може ознайомитися з повним відео інтерв'ю за посиланням нижче:

Також на інтерв'ю вже відреагував український співак Олександр Положинський, який написав наступне: "Вадим Лисиця, я думав, що ти розумний і порядний. А тепер я так не думаю. Мало того, що ти помилився в оцінці ситуації і мене в ній, так ще й пліткуєш, як бабця на лавці. У тебе ж добре виходить писати музику - так пиши. Навіщо наклеп поширювати? Сам же говориш".

Публікація Олександра Положинського, скріншот: Facebook
Публікація Олександра Положинського, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Потап показав, що робить Каменських, поки ніхто не бачить.

Як повідомляв Знай.uа, Абрамович про зйомки з Ван Даммом у Києві та "Братів по крові".

Знай.uа писав, Потап з усміхненим гі*ном в руках розсмішив українців.