Відома українська продюсерка Олена Мозгова, донька легендарного композитора і співака Миколи Мозгового, яка з 2012-го року продюсує свого чоловіка, співака Володимира Ткаченка (Девід Аксельрод), поділилася загадковими думками і свіжою фотографією.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Мозгової в мережі Instagram.

Публікація Олени Мозгової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Мозгової, скріншот: Instagram

"Обожнюю спостерігати, коли тупе думає, що воно найхитріше", - підписала публікацію Олена.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підписники Олени відгукнулися на фото, нагородили його лайками і коментарями: "Там, де ви, точно знаю - буде більше об'єктивної реальності і правди."; "Так, так. Це дуже цікаво"; "А тим тупим і хитрим можна греблю загатити. Прости Господи".

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Олена Мозгова вирішила опублікувати на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram архівне фото, на якому зображено батька Олени, якого вже немає з нами. На ньому молодий чорнявий чоловік з вусами в шкіряній куртці. Підписники Мозгової відзначили погляд батька в майбутнє - надії і мрії.

"Тато вчив бути сильною... не здаватися і не впадати у відчай і завжди рухатися, хоч потроху, але вперед. Але це він навіть не уявляв, яким буде 2020 рік... тут не те що рухатися, тут хоч би виповзти. Але не втрачаємо оптимізму і рухаємося вперед, навіть повзаючи, але вперед. P. S. одне з моїх найулюбленіших його фото", - ностальгічно написала Мозгова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, коханка Тарзана нарешті наважилася на головний подвиг, все заради почуттів.

Як повідомляв Знай.uа, колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова згадала лихі 90-ті.

Знай.uа писав, колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова згадала настанови батька.