Відомий український співак Іван Дорн, який на самому початку війни на Донбасі став активно виступати в Росії, частенько епатує публіку в соціальних мережах. Цього разу Іван опублікував знімки з фотосету, який організував журнал "Vogue Україна".

Читайте Знай в Google News!

Іван вже давно помічений в українофобських поглядах, зараз же, для підпису свіжої публікації він навіть не зміг визначитися з мовою - і не російська, і не українська. Все набагато складніше, Іван зробив підпис російською латинецею. Про це стало відомо завдяки новій публікації Івана Дорна в мережі Instagram.

Публікація Івана Дорна, скріншот: Instagram
Публікація Івана Дорна, скріншот: Instagram

Публікація Івана Дорна, скріншот: Instagram
Публікація Івана Дорна, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"@voguemanukraine konechno molodcy! Znayut kak odet’, razbirayutsia v moih luchshih rakursah, ponimayut, sho bez @karginaki dela ne budet! Moe pochtenie", - ось так підписав публікацію Іван Дорн.

Також варто нагадати нашим читачам, що Іван Дорн нещодавно поділився епічним відео з красунею і завершив його написом: "Ти така єдина!". Автор хітів "Северное сияние", "Стыцамэн" і "Так сильно" показав, як пекуча брюнетка на серф-дошці з келихом алкогольного напою, схожого на апероль в руках, але насправді це рожеве мартіні, так спритно мчить по хвилях, що не проливає ні краплі. Сам Дорн знімає красуню з яхти і не стримує шаленої міміки на обличчі і божевільних емоцій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, іменинник Володимир Мартинець зізнався в дебюті в кварталі 95 і порівнянні з Томом Харді.

Як повідомляв Знай.uа, відомий актор зробив пропозицію дівчині в прямому ефірі шоу "Танці з зірками": зізнався в коханні просто на сцені.

Знай.uа писав, бородатий Дорн прикинувся піратом і роздягнувся до самих трусів: замість накачаного торсу один сміх.