Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість презентувала численним шанувальникам яскраву новинку - кліп "Осколки", який був знятий на одному з сонячних курортів Туреччини. Так, артистка постала перед аудиторією в ніжних жіночних образах, фліртуючи з синьооким красенем і розповідаючи про пристрасну історію кохання.

Варто відзначити, що з 2015 року Ірина перебуває у шлюбі з продюсером, фотографом і художником азербайджанського походження Асланом Ахмадовим, разом пара виховує спільного сина Табріза, що з'явився на світ завдяки сурогатному материнству. В одному з інтерв'ю красуня відзначала, що її коханий досить ревнивий, проте як він відреагував на романтичний ролик поки невідомо.

Ну що,👀подивилися🎬 "Осколки"❓ Який момент🎞вам сподобався 👍найбільше❓ Хочу висловити величезну подяку всім хто брав участь у створенні цієї відеороботи!

Фолловери почали коментувати:" на яхті найкрутіші кадри, ваші ноги потрібно додати в метричну систему і вимірювати в них довжину🤗 🤪 🔥"," дуже сподобався кліп)))) 👍 🎉 🎉 ви як завжди неймовірна, ніжна, чарівна😘 👏 👏 👏 🎉 🎉", " у кліпі добре б виглядав ваш чоловік. Моя особиста думка.", "чудова співачка і шикарний кліп....".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще