Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайні фото, на яких позує в компанії свого одіозного татка.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Аллу і Михайла Марковича можна побачити в темній локації, схоже, знімки були зроблені в ресторані. Перед камерою дівчина накинулася на батька з поцілунками, вона буквально повисла у нього на шиї. На ній цікава біла сорочка з золотистою вишивкою, а її тато в чорному костюмі з білою сорочкою. У підписі до публікації Алла написала: "Тато ❤️ @dobkinmm". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Алли, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще