Ведуча Леся Нікітюк поділилася несподіваним фактом під час зйомок шоу Нового каналу "Хто зверху?". На проекті вже розкрито десятки таємниць зірок, про які шанувальники не могли навіть здогадуватися. Не залишилася осторонь і Нікітюк: виявилося, у неї був роман з... Дантесом.

Читайте Знай в Google News!

"За два роки до того, як Надя Дорофєєва вийшла заміж за Володимира Дантеса, я зустрічалася з Дантесом", - сміливо заявила ведуча під час конкурсу "Правда чи брехня".

Володимир Дантес, фото Новий канал
Володимир Дантес, фото Новий канал

Її супернику, артисту балету Олександру Стоянову належало вгадати, чи правдивий цей факт. Прем'єр Національної опери України не повірив ведучій, та дарма – її історія виявилася правдою.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ось тільки мова йшла зовсім не про того Дантеса, про якого всі подумали.

Леся Нікітюк, фото Новий канал
Леся Нікітюк, фото Новий канал

"У 2013 році в Хмельницькому я зустрічалася з одним хлопцем з СБУ. У нього було прізвище Дантес. А ось звали його Ігор", - розповіла Нікітюк.

Ще більше одкровень від українських зірок – у десятому, ювілейному сезоні ігрового шоу. "Хто зверху?" – щочетверга о 19:00 на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк на свій день народження перетворилася на справжню україночку.

Як повідомляв портал Знай.uа, довгонога Леся Нікітюк показала пружну попу з балкона.

Також портал Знай.uа писав, як Леся Нікітюк спокушає турків довгими ногами.