У середу, 21 жовтня світській левиці Кім Кардашьян виповнилося 40 років. Ходять чутки, що зірка планувала відзначити свято з розмахом, проте пандемія коронавірусу внесла корективи у формат вечірки. Іменинниця ізолювалася з друзями, орендувавши закритий тропічний острів.

Читайте Знай в Google News!

Американському виданню Page Six розповіли інсайдери, що свято зірка прагне зробити таємним, тому жоден із запрошених гостей не знає, де відбудеться вечірка. Іменинниця хоче зібрати друзів і близьких, разом вони вирушать на закритий тропічний острів у Карибському басейні, який Кім орендувала спеціально для ювілею.

Кім Кардашян, фото: GettyImages
Кім Кардашян, фото: GettyImages

Крім того, Кім Кардашьян ретельно піклується про те, щоб всі 30 гостей були здоровими і обов'язково здадуть тест на covid-19. Серед запрошених чоловік Каньє Уест, з яким зірка продовжує демонструвати сімейну ідилію після публічного скандалу, сестри Хлое, Кортні, Кайлі і Кендалл і мама Кріс Дженнер.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Приватний острів, фото: gettyimages
Приватний острів, фото: gettyimages

"Всі гості знають, коли потрібно бути готовими до вильоту на рейс, який покине район Лос-Анджелеса на початку наступного тижня. З міркувань конфіденційності пункт призначення суворо засекречено", - заявляло джерело свого часу.

Офіційні представники Кім Кардашьян відмовилися від коментарів. Припускають, що святкування може відбутися на Бора-Бора, курорті Некер або на Багамах. Схоже, більше деталей світ дізнається після вечірки, яку іменинниця покаже вже в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чи не замерзне? Екзотична копія Кардашьян "утеплила" лише сідниці, а про бюст забула.

Як повідомляв Знай.uа, українська Кардашьян у невидимій сукні прикрилася пухнастим хутром - груди ледь не випали.

Знай.uа писав, екзотична Джоджо Бейбі до Хелловіну перетворилася на "погану вчилку" з розкішним тілом.