Вже цієї п'ятниці 23 жовтня о 19: 00 на телеканалі СТБ відбудеться довгоочікувана прем'єра романтичного реаліті "Холостячка". Головною героїнею стала актриса театру і кіно, зірка серіалу "кріпосна" Ксенія Мішина. Саме за її серце боротимуться 15 найдостойніших чоловіків країни.

Читайте Знай в Google News!

На першій вечірці глядачі нарешті побачать учасників, їх перше знайомство з Ксенією і подарунки, які вони підготували. Але не всі чоловіки вирішили вразити Холостячку. Деякі прийшли без квітів і подарунків. Як до цього поставиться сама головна героїня?

Один з учасників вирішить відразу запросити на побачення Ксенію на очах у всіх. Також на проект прийде чоловік, з яким вони були знайомі раніше, але який чомусь заперечує знайомство.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"цього не може бути, оскільки я б точно запам'ятав знайомство з тобою", - відповів чоловік. Хто виявиться правий, побачимо скоро.

Ксенія побачить кілька знайомих осіб. Не з усіма за межами проекту спілкування налагодилося, оскільки одного з учасників Холостячка навіть заблокувала в соціальних мережах! Чи зможе він змінити думку про себе?

Також Ксенія побачить чоловіка, з яким вона познайомилася на іншому телевізійному проекті і з яким у неї хороші приятельські стосунки. Але як відреагує Холостячка на його появу в реаліті і чи виникне між ними романтична Іскра?

Чоловіки будуть приїжджати на автомобілях, велосипедах, мотоциклах, йти пішки, а дехто навіть прилетить з Таїланду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Холостячка " Мішина засвітила колечко на тому самому пальці.

Як повідомляв Знай. ua, зірка " Дому-2 "хоче боротися за Тіматі в шоу"Холостяк".

Також Знай. ua писав, що "Холостячка" Мішина несподівано заговорила про п*рно.