Покоління Z-саме так називають сучасних дітей. Вони вже з пелюшок освоюють цифровий світ. Чи не задають питання дорослим, а гуглят. "Z-ти" не завжди здатні зрозуміти, чому вони змушені сидіти в школі певний час, і хто сказав, що математика повинна бути після фізкультури. А ще ці діти вражають своїми неординарними захопленнями, які демонструють у шоу «Діти проти зірок» (Новий канал). За лаштунками проекту співачка Оля Полякова зізналася, що у віці її суперників у неї були кардинально інші хобі.

Читайте Знай в Google News!

"У мене багато часу забирала музика, – каже співачка. - Іноді здавалося, що займаюся їй цілодобово. Але я намагалася знаходити можливість, щоб підвищувати хрестиком, зв'язати гачком серветку, а спицями – шкарпетки. А ще займалася фігурним катанням".

Оля Полякова, фото: Новий канал
Оля Полякова, фото: Новий канал

За словами Олі, вона і зараз намагається знаходити час для улюблених занять. Уявіть, після багатогодинного концерту співачка любить готувати. І готує не щось на швидку руку, а страви з декількома технологічними процесами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"жінка з гвинтом в п'ятій точці встигає все – - з посмішкою говорить Оля. - До речі, я ніколи не готую за рецептом і не зважую інгредієнти. Адже справжній кухар повинен творити".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Полякова без сорому показала, як вибирає подружок, а ті й не проти.

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова навчить українок готувати краще, ніж МастерШеф своїм "Васадулі вагароде".

Також Знай. ua писав, що Полякова пригрозила розправою ворогам.