Син Софії Ротару Руслан Євдокименко також публічна особа. Він активно веде свій блог в Instagram, де розповідає про зіркове життя, яке не позбавлено простих радощів. Нещодавно Руслан порадував підписників осіннім урожаєм "райських яблучок".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Руслана Євдокименка в мережі Instagram.

Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

"Так ось ви які - райські яблука!", - підписав публікацію Руслан.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

На свіжому фото можна побачити плоди низької яблуні, які ботаніки дійсно називають "райськими яблучками". Шанувальники під публікацією залишили безліч коментарів: "Райські яблучка в райському саду!"; "Так, пам'ятаю смак варення! Вони обов'язково повинні рости в саду - нашої улюбленої Софії Ротару"; "Яке з них смачне варення".

Варто також нагадати нашим читачам, що син Ротару часто ділиться з шанувальниками фотографіями на залізному коні. На новому кадрі Руслан Євдокименко позує на своєму байку в сонцезахисних окулярах, мотоциклетному шоломі і шкіряній куртці. Видно, що на вулиці стоїть погожий осінній день. Як видно з останніх публікацій Руслана, він насолоджується осіннім байкерським сезоном. Нещодавно син Софії Ротару опублікував фото з відпочинку, який він провів разом з друзями-байкерами. Вони відвідали унікальний історико-культурний комплекс в Тустані, що в Карпатах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, померла акторка Маргарет Нолан: прославилася завдяки ролі у фільмах про Джеймса Бонда.

Як повідомляв Знай.uа, поза віком і часом: 73-річна Софія Ротару здивувала шанувальників молодим виглядом.

Знай.uа писав, син Ротару показав неймовірну українську красу зіркової мами.