Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість дала кумедне інтерв'ю шоу "Життя відомих людей", взявши участь в досить популярній рубриці проекту #хейтеріатакують, де свою думку з приводу недоброзичливців в соцмережах вже встигли висловити такі зірки українського шоу-бізнесу, як Слава Камінська, Володимир Дантес, Юлія Саніна, Юрій Ткач і багато інших.

Так, Леся відповіла з властивим їй гумором на кілька запитань від хейтерів, починаючи від звинувачень у поганому знанні англійської мови і закінчуючи ображаннями про те, що телеведуча "звичайна простачка". Красуня лише посміялася над дивними коментарями і навіть погодилася з тим, що знайшла величезну популярність завдяки проекту "Орел і Решка".

Чи вдалося телеведучій Лесі Нікітюк @lesia_nikituk віджартувалася від армії хейтерів? Дізнавайся у нашій постійній рубриці #хейтериатакують

Фолловери не пройшли повз: "От хай заздрять мовчки, а ти агонь, шо можеш взяти від життя все і бери, чого розмінюватись на дрібниці🔥🔥", "Нормальна дівчина, чого люди такі злі , чому треба когось ображати?", "Дякую тобі за твій позитив, ти просто супер👏".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше