Скандально відомий російський стриптизер і шоумен Сергій Глушко, який працює під псевдонімом Тарзан, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Нещодавно в ЗМІ прогриміла історія зради Тарзана дружині-співачці Наташі Корольової. Але схоже, пара не збирається розлучатися. А своєму мікроблозі Глушко опублікував дивний пост-вірш про небо.

Читайте Знай в Google News!

"Люблю смотреть на небо я – оно красиво, безмятежно, в нем облака – мои друзья, калейдоскоп меняют снежный. Бывают тучки, что не так? Какие мучают заботы? Ведь ты же НЕБО, на понтах. Тревожат разве самолёты? Тебе же, небо, дела нет до тех, внизу кто копошатся, тебе плевать на интернет, на судьбы многих, что крошатся, на подлость, зависть, нищету смотреть, Вам, Небо, не пристало, иначе бы давно упало на ад, творящийся внизу! Как можешь ты взирать бесстрастно на мразей, что любовь топтали? Тебе кричал я, но напрасно, мольбы мои слышны едва ли… Ведь соучастно б, если б ты О, Небо, кое воспевали, то молнией бы с высоты несправедливость. Вы распяли… Тихонько дождиком в лицо в ответ мне Небо моросило. Прости, на курицу яйцо кричало, аааа, да ты уже простило. Опять неспешно облака играют с солнцем в небе в прятки. Что ты сказало? Все в порядке? Спасибо, что ответило, пока. Люблю смотреть на небо я", - написав Тарзан у підписі до милого фото, на якому він голий дивиться в небо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, голий Тарзан після зради Корольовій знову взявся за свій інструмент.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що коханка Тарзана приготувала новий удар по Корольовій, відео вже скрізь.

Також портал "Знай.ua" писав, що сім'ю Корольової і Тарзана публічно принизили, витягнувши всю брудну білизну.