Відомий український співак Павло Зібров активний користувач Instagram, де часто підігріває інтерес публіки до своєї персони. Артист радує фанатів яскравими фото і Відео зі свого особистого і творчого життя в соцмережі. І цей раз не став винятком – співак показав миле фото з дружиною Мариною, а в підписі до нього поскаржився на карантин.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Павла Зіброва і його дружину Марину можна побачити на прогулянці у Венеції. Вони сидять в гондолі і красиво позують на камеру. У підписі до публікації артист поскаржився, що через карантин не зміг подорожувати за кордоном зі своєю коханою Мариною. "Згадую нашу з Маринкою подорож до Венеції. Сонячна погода, прохолодне морозиво, лавки з різноманітними масками, гра вуличних музикантів, катання на гондолах, романтична атмосфера!
Кайф одним словом. Закрив очі - ніби там, але карантин вносить свої корективи. Розкажіть, друзі, де вам би хотілося зараз опинитися?",- написав Зібров у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Зібров розповів, чому олігархи закидають його грошима.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ангели Зіброва Астаф'єва і Камінська зробили з легендою щось гаряче.

Також портал "Знай.ua" писав, що Камінська згадала шкільні роки з Зібровим і Астаф'євої.