Відомий російський артист Ігор Ніколаєв, який є колишнім чоловіком співачки Наташі Корольової, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. А цього разу артист показав веселе відео зі своїми доньками - маленькою Веронікою і дорослою Юлією.

Читайте Знай в Google News!

У ролику можна побачити, як молодша дочка Миколаєва бігає в саду і відпускає в небо зв'язку різнокольорових повітряних кульок. А вже за кілька секунд ці кульки нібито "долетіли" в Маямі до старшої дочки музиканта Юлії. У підписі до публікації Ігор Ніколаєв написав: "Веронічка відправила своїй улюбленій старшій сестрі Юлі кульки по небу з Москви в Маямі - і вони долетіли!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста, засинаючи компліментами його дочок. Багато відзначили, що Миколаїв придумав відмінний челлендж для тих, хто далеко від близьких.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще