Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережу красивими фото з прогулянки закордонному курорті, а тепер показав сумний знімок з прогулянки осіннім парком. Фанати стривожилися, побачивши це нове фото Віталіка, деякі впевнені, що він впав в осінню депресію.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Віталій позує в цікавій локації, Він присів на пень серед пожовклої трави і кущів, а трохи далі видно красивий пейзаж з водоймою і мостом. На прогулянку артист вийшов в чорних брюках і стильному чорному пальто, він з глибоким сумом дивиться в камеру. У підписі до публікації Козловський написав: "До кожного прийде щастя. І не обов'язково в ніч з четверга на п'ятницю. Не обов'язково в грудні або в липні. Не обов'язково в гарну погоду. Але обов'язково, раптом". Фанати кинулися активно обговорювати нову публікацію артиста, його завалюють компліментами, багато хто запитує, чому він сумний на знімках.

Віталій Козловський, скрін поста в Instagram
Віталій Козловський, скрін поста в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.