Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екс-нардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала милі фото з сином Марком, у якого був день народження.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках ошатна Алла присіла поруч з сином і неначе хоче його вкусити, хоча каже, що збирається зацілувати. Перед камерою дівчина з'явилася в яскравому вбранні – на ній червоне плаття, поверх якого вона кинула стильний білий піджак. Марка теж красиво нарядили в його свято. У підписі до публікації Добкіна написала: "Я буду завжди твоїм ангелом хранителем, а тато твоєю опорою. Можливо, коли у тебе буде Інстаграм, ти перегорнеш профіль мами і прочитаєш це. А поки, Зацілую цього хлопчика. Тато, спасибі за сина, до нього, Я не знала, що таке любов". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Алли, засинаючи її і сина компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.