Мікеле Морроне-відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 Відтінків". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію в своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу в Instagram з'явилося відео, на якому він танцює пристрасний танець зі пекучою красунею. Ймовірно, ролик був частиною рекламної кампанії одягу, адже протягом декількох секунд глядач може бачити їх в декількох образах.

"Нехай те, що я віддаю, твоє, ти все одно не можеш взяти те, що належить мені. 💙 # Адель", - написано під відео.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Мікеле і красуня кружляють в танці, пристрасно обіймаються і показують на мові тіла, що вони один одному близькі кохані люди. І навіть якщо це тільки комерційна зйомка, у них вийшла красива любовна історія.

Раніше Мікеле виклав в мережу незвичайне чорно-біле фото, на якому позує в спокусливому образі. Красунчик-актор зображений у ванній кімнаті, він стоїть перед дзеркалом і захоплено зачісується. На ньому темні штани і біла майка, крізь яку пробивається рельєфне тіло. У підписі до публікації Морроне написав:"Живу самостійно". Треба сказати, що фанатки без розуму від нової фотографії актора, його завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, улюбленець українок Мікеле Морроне засунув руки в штани і показав свою гідність.

Як повідомляв Знай. ua, італійський Серцеїд Мікеле Морроне змінився до невпізнання, але як і раніше звабливий.

Також Знай. ua писав, що італійський актор-ловелас Мікеле Морроне показав, як любить себе без жінок.